top of page

Hur skyddar du dig på jobbet?

I en allt mer digitaliserad värld är IT-säkerhet av yttersta vikt. Att skydda din verksamhet från cyberhot och dataintrång är inte längre en lyx, utan en nödvändighet. Med våra omfattande IT-säkerhetstjänster kan du känna dig trygg med att din digitala infrastruktur är väl skyddad.

UTBILDNING

CYBERSÄKERHET

SÄKERHETSKOPIERING

 Vi utbildar din personal om bästa praxis inom cybersäkerhet för att minska risker och hålla ditt företag säkert.

Digital säkerhet är viktigare än någonsin. Börja bedöma cybersäkerhetsrisker och skydda ditt företag idag.

Säkerhetskopiera dina data och implementera en katastrofåterställningsstrategi för att undvika kostsamma affärsavbrott.

NÄTVERKSHANTERING

Om du letar efter spetskompetens inom planering, design, installation och underhåll av strukturerad nätverkskabe-linfrastruktur för dina affärsbehov, är detta för dig!

MOLNTJÄNSTER

Möt dina affärsutmaningar med molntjänster. Enkel och sömlös åtkomst till dina data från var som helst i världen, samtidigt som säkerheten och effektiviteten ökar.

VoIP

Ditt företag behöver mer än bara telefonservice. Ta dina affärskommunikationsverktyg till nästa nivå med flexibla molnbaserade lösningar.

KATASTROFÅTERSTÄLLNING

Vi säkerställer din affärskontinuitet, även vid oförutsedda händelser. Våra lösningar för katastrofåterställning är designade för att återställa dina kritiska system inom några minuter, vilket garanterar integriteten och tillgängligheten för dina data.

VIRTUELL MILJÖ

Vi förändrar hur ditt företag fungerar genom skalbara virtuella miljölösningar. Maximera effektiviteten och minska kostnaderna med vår säkra och flexibla infrastruktur, speciellt designad för försäkringssektorn.

bottom of page
leenbackstrom