top of page

OM OSS

Teamet Filip, Cathleén och Andreas är de tre personer som bildar Fenyx.

Idag är en stor del av arbetsmarknaden användare av de olika Microsofts olika program, men få personer använder dess fulla potential. Det vill vi ändra på! Vi har därför skapat en One Stop Shop där du kan få hjälp med allt från licenser, support och molnlösningar, till utbildning för att ni ska förstå hur allt hänger ihop så arbetet blir enklare. 
 

Fenyx arbetar idag med både stora och små företag, roligt och omväxlande. Alla kunder har olika behov och utmaningar, så det är viktigt för oss att vara flexibla och lyhörda. Vi har en nära dialog med alla våra kunder och kommer tillsammans fram till vad som kan ge bästa resultatet för just dig och ditt företag. Sen gör vi det så effektivt som möjligt. 

IMG_8047_edited.png

TEAM FENYX

IMG_7916_edited_edited_edited.png
PNG-bild-060AE9AB83D0-1_edited.jpg

FILIP BÄCKSTRÖM

Specialist inom Microsoft 365

Fenyx grundare och utbildare.

Filip är den som håller i våra utbildningar, coachningar och processarbeten. Han är den som utvecklar och uppdaterar konceptet. Man skulle kunna säga att det Filip inte vet om Microsoft 365 är inte värt att veta.

Fun fact är att Filip tänkte bli rockstjärna och flytta till Los Angeles men hejdade sig. Istället blev det Helsingborg. Han kan således sjunga fantastiskt bra.

L2_edited_edited.jpg
PNG-bild-48A4F5AA69F4-1_edited.jpg

CATHLEÉN BÄCKSTRÖM

Försäljning 

Cathleéns huvuduppdrag är att

hitta nya kunder och prata med befintliga om frågor som kan komma upp, bokningar av pass, upplägg med mera. 

Hon utbildar ibland även i PowerPoint som är hennes favoritprogram.

Fun fact är att Cathleén är en mästare på att åka skidor utför och utmanar gärna andra med citatet "åk du först, så väntar jag där nere".  

Profilbild kopiera2.png
andreas1_edited.jpg

ANDREAS ARVIDSSON

Microsoft 365 administratör 

Andreas är Fenyx Microsoft-specialistpartner, en riktig IT stjärna som administrerar allt med programmen och licenser. Han ser till att dina program går som en Porsche när de ska användas. Enkelt och smidigt som IT ska vara!

Andreas är också insatt i AI.

Fun fact är att Andreas har tidigare spelat fotboll på elitnivå i brommapojkarnas

A-lag. Inte nog med det kan han jonglera OCH göra ballonghundar!

Kontakt
bottom of page
leenbackstrom