top of page

IT som tjänst - En skräddarsydd lösning för din framgång

Slipp krångla med IT – fokusera på din verksamhet! Med IT som tjänst eller outsourcing får du en helhetslösning som tar hand om all din IT. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina behov och din verksamhets mål, oavsett om du har ett litet eller stort företag.

Vi tar hand om allt från IT-infrastruktur och drift till klienter, säkerhet, kontorsnätverk, mötesrum, dokumenthantering och servicedesk. Du får en förutbestämd servicenivå med en tydlig prissättning, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Drift & infrastruktur

Vi har flera lösningar för er IT-drift - välj själv om du vill nyttja våra säkra privata moln, det publika molnet eller en hybridlösning.

Support

Vi jobbar proaktivt med direkt support för att minimera problem i din IT-miljö. Genom övervakning och åtgärder på tjänster, processer och säkerhetsuppdateringar ser vi till att allt flyter på smidigt. Men när du får problem, finns vi där.

Verksamhetsutveckling -> Digitalt

Genom automatisering, digitala verktyg och data effektiviserar vi er verksamhet. Fenyx att nyttjar kraften i befintliga lösningar vilket kommer ge er verksamhet högre effektivt och produktivt. 

Lämna över ansvaret 

Våra tjänster är flexibla och anpassas efter varje verksamhets behov! Alltid med skalbarhet och svensktalande support och utbildning när det behövs. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

Säkerhet

För att minska sårbarheten arbetar Fenyx alltid proaktivt och nära er verksamhet. För att förbättra er cybersäkerhet hjälper vi er med teknisk, taktisk och strategisk säkerhet så att era användare kan arbeta säkert både på och utanför kontoret. 

Microsoft 365

Alltid uppdaterat, alltid tillgängligt.

Arbeta var som helst, när som helst med Office 365. Du har alltid full tillgång till dina program och filer, oavsett om du är online eller offline. Vi kan hjälpa dig att välj licens och få en säker och trygg lösning för din produktivitet.

Nätverk

Ett fungerande nätverk är en grundläggande del för en effektiv verksamhet. Vi tar hand om allt från installation och underhåll till support, så att du kan fokusera på det du och ditt företag gör bäst.

Vi vill att du får ut det mesta av

din IT-investering.

Vi utmanar normen för IT-support genom att inspirera till förståelse och effektivitet. Att ha en grundläggande förståelse för det du arbetar med är grundläggande. Denna insikt kommer göra dig mer produktiv, men även uppskatta värdet i våra tjänster.

Fenyx är experter på att skapa en effektiva och modern arbetsplats med hjälp av Microsofts infrastruktur & molntjänster

Microsofts ekosystem är en komplex och ständigt uppdaterad plattform, designad för att hålla din verksamhet i framkant. Att ha en Microsoft-partner och support på deras tjänster är avgörande för att  bygga en effektiv och säker Microsoft-miljö för ditt företag.

 

Fenyx är inte bara en förebyggande kraft mot problem, utan också ditt stöd när utmaningar uppstår, så att du kan hålla fokus på det som verkligen räknas – din kärnverksamhet.

bottom of page
leenbackstrom